Hvordan aktiverer du privat surfing i Safari?



Når du surfer på nettet, lagrer Safari informasjon om nettstedene du besøker. Hvis du har slått på passordsparing i Autofyll-innstillinger, lagrer Safari også alle brukernavn og passord du angir for automatisk fylling når du besøker nettsiden neste gang.

Hvis noen kropp sjekker datamaskinen din etter at du har gått gjennom et par nettsider, kan du få all din bla gjennomhistorikk, inkludert automatisk fyllingsfunksjon hvis de besøker den samme nettsiden du besøker før. De kan se nettleseradministrasjonen eller listen over lagrede passord, åpenbart ikke bra for personvernet ditt. For å hindre andre i å få tilgang til denne informasjonen, kan du aktivere Privat nettlesing før du begynner å surfe.

Følg disse skjermbildene for å aktivere privat surfing.

  • Mens du surfer på en nettside med Safari, velger du Handlingsmeny> Privat nettlesing. (Handling-menyen er nær øverste høyre hjørne av Safari-vinduet, og ser ut som et utstyr.) En privat knapp vises i adressefeltet for å indikere at Privat nettlesing er på.

  • Når du ser en bekreftelsesmelding, klikker du OK. Du kan se skjermbildet på høyre side merket som PRIVAT, og bekrefter at du slått på privat surfing.

Privat nettlesing er alltid slått av når du åpner Safari, selv om den var på når du sist avsluttet Safari. Plug-ins som støtter Private Browsing, slutter også å lagre informasjonskapsler og annen sporing.

Du kan slå av Privat nettlesing inklusiv at du ikke vil være privat. Følg disse instruksjonene:

  • Mens du surfer på en nettside med Safari, velger du Handlingsmeny>; Privat nettlesing (slik at merket forsvinner), eller klikk på Privat-knappen i adressefeltet. (Handlingsmenyen ligger nær øverste høyre hjørne av Safari-vinduet, og ser ut som et utstyr.)
  • Lukk alle Safari-vinduer du brukte til å vise privat informasjon. Hvis du ikke lukker vinduene, kan andre brukere se disse sidene ved hjelp av knappene Tilbake og Forward.
  • Hvis du lastet ned noen elementer fra nettsteder, fjerner Private Browsing bare navnene på elementene du lastet ned fra nedlastingsvinduet. For å kvitte seg med elementene selv, slett dem fra datamaskinen.

Anta at hvis du glemmer å slå på privat nettlesing, og du vil gjøre det samme privat nettlesings personvern etter en stund, kan du gjøre det på denne måten. Når du er ferdig med å bla, velger du Handlingsmeny> Tilbakestill Safari. (Handlingsmenyen ligger nær øverste høyre hjørne av Safari-vinduet, og ser ut som et utstyr). Dette vil fjerne hele historien med ett enkelt klikk.

Vil du vite mer om privat surfing i Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, iPad / iPhone Safari? Vennligst gå gjennom hele artikkelen for å beskytte dataene dine mens du surfer på en offentlig datamaskin.

Forrige Artikkel

7 beste shoppingapplikasjoner som tjener penger for deg.

7 beste shoppingapplikasjoner som tjener penger for deg.

Noen gang lurt på en måte å spare penger betalt når du handler rundt husholdningsvarer og dagligvarer? Når du handler på Internett, er det gode kjøp apps tjene penger for deg. Disse shoppingappene kan tjene penger når du kjøper varer fra butikken de anbefaler. Disse appene vender tilbake til de riktige pengene, ikke noen poeng eller andre gimmicks. Du kan ...

Neste Artikkel

Beste 3 nye WhatsApp-funksjonene som du sannsynligvis savnet

Beste 3 nye WhatsApp-funksjonene som du sannsynligvis savnet

Facebook Twitter pinte~~POS=TRUNC Hva skjer Telegram WhatsApp er den raskest voksende meldingsservice i verden med aktive brukere nær en milliard. Dag for dag øker antallet av WhatsApp brukere og det mest attraktive tingen til brukerne er at utviklerne oppgraderer appen med fine tilleggsfunksjoner. ...