Slik aktiverer du privat surfing i Opera?



Facebook Twitter pinte~~POS=TRUNC Hva skjer Telegram

    Du kan bruke den private kategorien til å bla uten å forlate spor av nettstedene du besøker. Dette er spesielt nyttig hvis du bruker andres datamaskiner, eller planlegger en overraskelse som du vil beholde hemmelig. Når du lukker en privat fane, blir dataene knyttet til fanen slettet som nettlesingshistorikk, objekter i cache, informasjonskapsler og påloggingsinformasjon.

    En lukket privat fan kan ikke gjenopprettes fra rullegardinmenyen Lukkede tabeller på høyre side av fanefeltet.

    Hvis du vil opprette en privat kategori, velger du Tabs og Windows> Ny privat fane fra menyen. Alternativt høyreklikker du på fanefeltet og velger "Ny privat fane" fra hurtigmenyen.

    Mens private faner ikke legger noen oversikt over nettstedene du besøker, hvis du for eksempel lagrer data, for eksempel, hvis du lagrer et bokmerke, eller laster ned en fil, vil den fortsatt være synlig etter at fanen er stengt.

    Du kan lukke en privat fane på samme måte som en vanlig kategori. For å lukke alle private fanene du har åpnet på en gang, høyreklikker du en kategori og velger "Lukk alle private faner" eller bruk snarvei Ctrl + Shift + Q.

    Hvis du foretrekker å bruke separate vinduer når du surfer, i stedet for faner, kan du opprette et privat vindu ved å velge Tabs og Windows> Nytt privatvindu eller med hurtigtastet Ctrl + Shift + N. I det private vinduet vil hver ny fanebok du Åpen er privat. Å lukke vinduet fjerner alle spor av surfingen.

    Vil du vite mer om privat surfing i Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, iPad / iPhone Safari? Vennligst gå gjennom hele artikkelen for å beskytte dataene dine mens du surfer på en offentlig datamaskin.

    Forrige Artikkel

    Hvordan sjekke e-posten hacket eller ikke - 3 Online-verktøy

    Hvordan sjekke e-posten hacket eller ikke - 3 Online-verktøy

    Facebook Twitter pinte~~POS=TRUNC Hva skjer Telegram Det er på tide å sjekke om e-postkontoen din har blitt kompromittert eller ikke. Det er relevant i dag, spesielt nyheten sprer seg ut og Yahoo bekreftet at rundt 450 000 Yahoo-brukeres e-postadresser og passord har blitt lekket. Hvis du mistenker at e-postkontoen din er blitt kompromittert, kan du ta alle sikkerhetsforanstaltninger, inkludert endringen av e-postpassordet ditt, for å beskytte kontoen din. D...

    Neste Artikkel

    Hvordan finne hvis noen blokkerte nummeret ditt på iPhone?

    Hvordan finne hvis noen blokkerte nummeret ditt på iPhone?

    Facebook Twitter pinte~~POS=TRUNC Hva skjer Telegram Har du mistanke om at en av kontaktene dine hadde blokkert nummeret ditt på iPhone? Vel, det er ingen enkel eller enkel metode tilgjengelig for å sjekke om noen har blokkert nummeret ditt. Fordi du ikke vil ha noen form for varsler fra operatøren din om anropet blokkerer. D...